| Autor |
Fajne czy badziew? |
Mr Hard Drive
Użytkownik

Stały bywalec
   Miejscowość: Kościan
Data rejestracji: 27.03.08 |
| Dodane dnia 16-04-2008 20:56 |
|
|
Pro street prezentuje wielkie możliwości, mnóstwo nowych rzeczy, fajne wozy, fajny tuning, fajną muzykę, wspaniałą grafikę itd. Spójrzmy jednak prawdzie w oczy... Sprzedaż tej gry nie przyniosła twórcom oczekiwanych zysków. Dlaczego? Bo zapomnieli że nie wszyscy mają sprzęt o wystarczającej mocy żeby odpalić tego kompożernego potwora. Jeżeli w przyszłości nadal będą wychodziły same next geny to ich twórcy popełnią praktycznie samobójstwo. Ludzie przestaną kupować gry. Czytając zapowiedzi kolejnych gier, można stwierdzić, że na to się zanosi. Jakiś nadziany cwaniak może napisać "nie masz kasy to nie grasz i dobrze ci tak". Wystarczy chwilę pomyśleć i już wiadomo jaki to ma sens.
 |
|
|
| Autor |
RE: Fajne czy badziew? |
Nudek
Super Administrator

Wymiatacz
     Miejscowość: Kościan(WLKP)
Data rejestracji: 24.01.08 |
| Dodane dnia 17-04-2008 16:00 |
|
|
Z pewnością jest to problem dla wielu graczy ale w USA, Niemczech, czy Japonii i wielu innych krajach mają dużo lepsze komputery niż u nas. Poza tym słaba sprzedaż tej gry była głównie spowodowana tym, że nie było prawdziwego akcentu wyścigów ulicznych.
Only Prison Break |
|
|
| Autor |
RE: Fajne czy badziew? |
Sedrector
Użytkownik
Świeżak
 Miejscowość: Ruda Śląśka
Data rejestracji: 13.07.08 |
| Dodane dnia 13-07-2008 17:45 |
|
|
Grałem u kumpla na laptopie więc nie stwierdzę czy jest fajne bo na laptopie gra się gorzej ... Tak to gra jest GIT. Gra mi nie wchodzi bo mam za słaby procek, ale jak wymieniłem ram to teraz spróbuje xD
Pozdro :-)

Zapraszam na moje forum o telefonii javasymbian.yoyo.pl |
|
|